Stomatološka ordinacija Dr Fedor Marijanski

Estetska Stomatologija, Protetika, Parodontologija, Implantologija

Privatna stomatoloska ordinacija
Dr Fedor Marjanski

Naš Tim

Zaposleni u stomatološkoj ordinaciji su:

dr Dragana Bambić

Studije stomatologije i specijalizaciju iz oblasti stomatološke protetike završava na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Usavršava se iz oblasti opšte stomatologije i stomatološke protetike na mnogobrojnim kongresima u zemlji i inostranstvu.

 

 

dr Jelena Milićević

Studije stomatologije na Medicinskom fakultetu Univerziteta Novi Sad upisuje 2000. godine, iste završava 2006. nakon čega se zapošljava u stomatološkoj ordinaciji “Dr Fedor Marijanski” na poslovima doktora stomatologije. Kao student učestvovala u oraganizaciji studentskih kongresa, na kojima je nastupala i kao predavač.

 

 

dr Maja Mladenović

Specijalista ortopedije vilica i zuba i dugogodišnji spoljni saradnik ordinacije “Dr Fedor Marijanski” gde se timskim radom resavaju mnogobrojne anomalije u predelu vilica i zuba.

 

 

Mika Uzelac

Dugogodišnje iskustvo rada u drzavnoj službi i jedna od prvih asistentskinja sa kojim je dr Fedor Marijanski radio u Domu zdravlja Novi Sad.

 

 

Jelena Banjac

Stomatološka sestra koja je zaposlena u ordinaciji od prvog dana osnivanja stomatološke ordinacije. Dr Marijanski smatra da je u velikoj meri zahvaljujuči njoj ordinacija danas ono što jeste.

 

 

Suzana Jurišić

Najmlađi član naseg tima koji savesno obavlja sve pojedinosti u vezi sa organizacijom rada ordinacije . Paraleno sa radom u ordinaciji pohađa i studije poslovne ekonomije na privatnom fakultetu EDUCONS u Novom Sadu.

 

 

Vesna Marijanski

Završila je jugoslovesnku i svestku književnost, usavršavala se u oblasti odnosa sa javnošću i menadžmenta. Takodje se je završila studije homeopastke medicine pa je na svim ovim zadacima zaposlena i u ordinaciji.

 

 

 

Stomatoloska ordinacija Dr Fedor Marjanski